Τρόποι να γίνετε πιο διασκεδαστική μαμά!

Θέλετε να γίνετε η πιο διασκεδαστική μανούλα για το παιδί σας; Αρχικά, μπορείτε να εφαρμόστε την επίθεση του γιγαντιαίου φιλιού. Με αλλά λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι κυνηγητού μέσα στο σπίτι με σκοπό να πιάσετε κάποιον και να του δώσετε ένα μεγάλο φιλί, φυσικά μέχρι σκασμού! Απαραίτητη προϋπόθεση η εναλλαγή στόχου, δηλαδή πιάνετε και φιλάτε κάποιον άλλο κάθε φορά για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε ένα παιχνίδι, το οποίο να ενσωματώνει τραγούδι, γέλιο και χορός σε πλήρη αρμονία! Δοκιμασμένη συνταγή για αυτό, αποτελεί το πλέον διασκεδαστικό καραοκε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρόφωνο, την αγαπημένη σας μουσική, όρεξη και η διασκέδαση ξεκινά! Με αυτό τον τρόπο εκτονώνεται και το παιδί σας και εσείς, ενώ έρχεστε πιο κοντά.

Παράλληλα, μια άλλη ιδέα, αφορά τη δική σας μυστική οικογενειακή χειραψία. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε ένας δικό σας κώδικα επικοινωνίας με τα παιδιά και προφανώς αυτό βοηθάει στο συναισθηματικό σας δέσιμο!

Σε περίπτωση, αρκετού διαθέσιμου χρόνου, μπορείτε να διοργανώσετε μια γιορτή, τύπου πάρτυ, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει λόγος γενεθλίων. Η γιορτή θα αφορά εσάς, την οικογένειά σας. Άλλωστε, τι πιο όμορφο να δημιουργείτε ατμόσφαιρά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν είναι άλλα από τα παιδιά. Μπορείτε να μοιραστείτε δραστηριότητες μαζί τους, να μαγειρέψετε, να παίξετε, να γελάσετε, να χορέψετε!

Συνεπώς, το μήνυμα αυτών των τρόπων, μας λέει ότι το σημαντικότερο που μπορεί να προσφέρει ο γονέας στο παιδί του είναι το γέλιο που βέβαια πηγάζει από την αγάπη. Τα μάτια τους λάμπουν την ώρα που γελούν και η ικανοποίηση σας ως γονείς εκείνη τη στιγμή, είναι ανεκτίμητη. Οι στιγμές αυτές είναι που θα θυμούνται στην πορεία της ζωής τους!