Το έξυπνο κουκλάκι ζώνης αυτοκινήτου (κουνελάκι)

42.40

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: Β1132 Κατηγορία: ΚΩΔΙΚΟΣ:6166

Περιγραφή

Έξυπνο αξεσουάρ που θα κάνουν το αυτοκίνητό σας πιο φιλικό στο παιδί ή στην έγκυο οδηγό ή επιβάτη.

Απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε παιδικό κάθισμα που διαθέτει εσωτερικές ζώνες 3 ή 5 σημείων. Το έξυπνο κουκλάκι ζώνης αυτοκινήτου παρέχει προστασία σε ενδεχόμενη πρόσκρουση ή απότομο φρενάρισμα. Γι’αυτό είναι σημαντικό να φοράει τη ζώνη ασφαλείας πάντα, και σωστά. Και επειδή δεν μπορείτε να κάθεστε δίπλα του για να βεβαιώνεστε συνέχεια ότι φοράει σωστά τη ζώνη του, υπάρχει το έξυπνο κουκλάκι ζώνης που κάνει τη διαδρομή διασκεδαστική για το παιδί. Δοκιμάστε το και θα δείτε.

Περιμέναμε χρόνια ένα προϊόν σαν αυτό και επιτέλους έγινε πραγματικότητα!

Για αυτά τα νήπια που κρέμονται όταν τα παίρνει ο ύπνος στο αυτοκίνητο και ή κάθεται πίσω κάποιος και τα ισιώνει, ή αν δεν υπάρχει συνοδηγός σταματάει η μαμά στην άκρη του δρόμου το ισιώνει και συνεχίζει για να ξαναπέσει 2 λεπτά αργότερα.
Όλο αυτό κάνει την οδήγηση επικίνδυνη και από προσωπική εμπειρία σας λέμε ότι χάνουμε την απόλυτη προσοχή που θα πρέπει να έχουμε στον δρόμο κοιτώντας το παιδί αν πέφτει από το κάθισμα.

Το έξυπνο κουκλάκι ζώνης αυτοκινήτου θα σας λύσει τα χέρια.

Με το έξυπνο κουκλάκι ζώνης το παιδί θα είναι πιο ασφαλές, πιο άνετο και θα κάθεται σωστά.
Γιατί:

  • Διορθώνει την θέση που κάθεται το παιδί

  • Παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση

  • Ταιριάζει στα περισσότερα καθίσματα

  • Κάνει παιχνίδι την διαδρομή στο παιδί.

Οι γονείς που έχουν παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία και κάνουν μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο έχουν παρατηρήσει ότι τα παιδιά τους όταν κοιμηθούν μετακινούνται από τη θέση τους και πέφτουν μπροστά.
Η κακή αυτή θέση είναι άβολη αλλά και επικίνδυνη. To παιδί “πέφτει” αργά προς τα εμπρός και η ζώνη χαλαρώνει και δεν κρατάει το σώμα όπως θα έπρεπε.
Πολλές φορές οι γονείς αλλάζουν ακόμη και τον τρόπο οδήγησης ώστε να αποφύγουν στροφές, ή προσπαθούν να σπρώξουν πίσω το παιδί στην σωστή θέση όταν κοιμάται. Αυτό τους αποσπά την προσοχή και πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στην οδήγηση.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή στο κάθισμα, τοποθετείται στην ήδη υπάρχουσα ζώνη ασφαλείας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.335 kg
Διαστάσεις 30 × 66 × 10 cm