Επιγονατίδες με λειτουργικές σιλικόνες (χρώμα μαύρο)

6.50

Επιγονατίδες με λειτουργικές σιλικόνες (χρώμα μαύρο)

Επιγονατίδες με λειτουργικές σιλικόνες για να μην γλιστράει το μωρό όταν μπουσουλάει.
Το μπουσούλημα είναι ο πρώτος τρόπος του μωρού σας να μετακινείται μόνο του. Μπουσουλώντας θα μάθει να κρατάει την ισορροπία του με τα χέρια και τα γόνατά του. Το μπουσούλημα είναι απαραίτητο στάδιο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του παιδιού. Μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε και να πάτε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο περπάτημα. Είναι πολύ σημαντικό για το παιδί να δυναμώσει τους καρπούς του και τα ισχία του. Παιδιά που δεν έχουν μπουσουλήσει πολύ, συχνά μεγαλώνοντας το βρίσκουν μπροστά τους όταν χρειάζεται να πιάσουν το μολύβι, να κάνουν δουλειές με τους καρπούς τους.
Η φιλοσοφία της babyshower βασίζεται σε υψηλής ποιότητας standart η οποία θα αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία για τα παιδιά.

Με προσοχή στις λεπτομέρειες, επιλεγμένα υλικά και συγκέντρωση στα ουσιώδη, η Βabyshower έχει επιτύχει υψηλή άνεση και επίσης έχει ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις της μόδας.
Τώρα αν θέλετε να διευκολύνετε το μωρό σας στα πρώτα του μπουσουλήματα, να μην πονάνε τα γόνατα από την τριβή με το πάτωμα, βάλτε του επιγονατίδες.
Θα του κάνετε την εμπειρία του μπουσουλήματος πιο ευχάριστη και δεν θα ανησυχείτε αν πονάνε τα γόνατά του ή για γρατσουνιές και μικροατυχήματα!
Οι μπουσουλοεπιγονατίδες τις Babyshower είναι φανταστικές και θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στις πρώτες αναζητήσεις του μωρού σας!
Υλικό

 17 πολυεστέρας
 3% ελαστάν
 80% βαμβάκι

One Size (Για ηλικία 6-24 μηνών)(15×7.5cm)

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: Β1083 Κατηγορία: ΚΩΔΙΚΟΣ:5996

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.025 kg
Διαστάσεις 9 × 14 × 1 cm