Όμορφα δώρα για τους μικρούς μας φίλους!

Τα παιχνίδια είναι μέρος της νοητικής ανάπτυξης ενός παιδιού. Βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους αλλά και να διασκεδάσουν. Σε αυτό το άρθρο, σύντομα, παραθέτουμε μία λίστα με  παιχνίδια για τις ηλικίες από 0 έως 3 ετών. Ανακαλύψτε την!

Από 0 έως 1 αγοράστε του ένα αρκουδάκι! Το αρκουδάκι, αποτελεί ένα πολύ χαριτωμένο και γλυκό παιχνίδι για ένα παιδί. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος του φίλος και να μη το αποχωρίζεται ποτέ καθώς νιώθει τη ζεστασιά του. Αποτελεί ίσως ένα γλυκό αντικείμενο που θα του δημιουργήσει θετικές αναμνήσεις στο μέλλον!

Από 1 έως 2 γνωρίστε του τον φίλο του, το παπάκι! Για να κάνουμε διασκεδαστική την ώρα του μπάνιου, πέρα από την επαφή με το νερό και τη φύση, είναι ωραίο το μικρό παιδί να έχει μια εικόνα ενός παιχνιδιού. Το παιδί αναγνωρίζει ότι το αντικείμενο αυτό αποτελεί μέρος του νερού και απασχολείται χωρίς να δυσανασχετεί!

Από 2 έως 3 θα ενθουσιαστεί με μια μπάλα! Πόσα παιδιά και ειδικά τα αγόρια δεν επιθυμούν να έχουν μια μπάλα. Βοηθάει στην κοινωνικοποίηση τους και στην αύξηση της αυτοπεποίθησης τους ανακαλύπτοντας ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού τους.

Από την ηλικία των 3 θα δημιουργήσει με μια πλαστελίνη! Διαχρονικά, η πλαστελίνη αποτελεί ένα διασκεδαστικό πρακτικά παιχνίδι που απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά. Με αυτό τον τρόπο ξετυλίγουν τη φαντασία τους και ασχολούνται με τις ώρες για να δημιουργήσουν ευφάνταστες χειροτεχνίες!