Εργαζόμενες μητέρες Vs Παιδιά

Οι εργαζόμενες μανούλες αρκετές φορές και με οποιοδήποτε τρόπο αισθάνονται τύψεις διότι λόγω δουλειάς δεν περνούν πολλές ώρες με το παιδί τους. Ψυχραιμία λοιπόν, καθώς είναι φυσιολογικό και χαλαρώστε διαβάζοντας τα παρακάτω : 

– Οι ανασφάλειες είναι λογικές αλλά με μέτρο! Καμία μαμά δεν είναι τέλεια οπότε θα κάνετε ότι μπορείτε στο μέτρο των δυνατοτήτων σας και του χρόνου που έχετε.

– Το γεγονός ότι εργάζεστε, αποτελεί προσφορά για την οικογένεια. Επομένως το παιδί αποτελεί το κίνητρό σας και η πηγή έμπνευσης σας. Σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε  να δημιουργείτε!

– Σωστά κάνετε που σκέφτεστε το παιδί σας στη δουλειά. Αυτό δείχνει υπεύθυνο γονέα που θέλει να είναι δίπλα στο παιδί του ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακόμα και με τη σκέψη του.

– Ρυθμίστε το χρόνο σας για ελεύθερο Σάββατο ή Κυριακή. Μια βόλτα, ένα σινεμά, μια παραλία τώρα που είναι και καλοκαίρι θα σας ανακουφίσει.

–  Η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης στο παιδί σας καθημερινά, σίγουρα το κατανοεί και αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα του εργάζεται για να προσφέρει σε εκείνο αλλά και στην οικογένεια.